وبلاگ

بررسی مکملهای بارداری به صورت کامل

مکملهای بارداری

فهرست مطالب

در دوران بارداری، جنین تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را از بدن مادر دریافت می‌کند. بنابراین، مادر در دوران بارداری به مواد مغذی بیشتری نسبت به قبل از آن نیاز دارد.  مصرف مکمل های بارداری  و خوردن غذاهای سالم می‌تواند تمام مواد مغذی مورد نیاز مادر و جنین را تامین کند. اطمینان حاصل کنید که مکمل ها حاوی اسید فولیک، آهن و کلسیم هستند. بیشتر مکمل‌ها حاوی مقدار مناسبی از این عناصر هستند و با پزشک یا ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود در مورد مقادیر کافی ویتامین D، ای‌ها و ید صحبت کنید‌. در این راستا داروخانه آنلاین بی بی دارو با داشتن انواع مکمل ها زیر نظر وزارت بهداشت به روشی آسان در اختیار شما قرار می‌دهد.

کدام مواد مغذی در دوران بارداری مهم هستند؟

کدام مواد مغذی در دوران بارداری مهم هستند؟

 همه مواد مغذی مهم هستند، اما 6 ماده غذایی نقش کلیدی در رشد جنین دارند.

  1. اسید فولیک
  2.   آهن
  3.  کلسیم
  4. ویتامین D.
  5. dha
  6.  ید

چرا مکملهای بارداری مهم است؟

 جنین از طریق جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی از بدن مادر رشد می‌کند. اگر این مواد ضروری در بدن مادر به اندازه کافی وجود نداشته باشد، رشد اندام‌های جنین مشکل می‌شود. از طرفی به دلیل کمبود ویتامین بدن مادر ضعیف شده و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله عفونت‌های ویروسی افزایش می‌یابد. این امر هم موجب خطر سلامت مادر و هم سلامت نوزاد می‌شود.

  ابتلا به برخی عفونت‌های ویروسی در 3 ماه اول بارداری می‌تواند منجر به برخی بیماری‌های مادرزادی مانند نقص مادرزادی قلب شود. مصرف مکملهای بارداری نه تنها بدن مادر را ایمن نگه می‌دارند، بلکه به رشد و سلامت جنین نیز کمک می‌کنند. این مکمل ها اساسا ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی (مولتی ویتامین) هستند که باید طبق تجویز پزشک مصرف شوند.

  قرص‌های آهن، کلسیم و اسید فولیک از مهم‌ترین مکمل ها در دوران بارداری هستند. بهتر است هنگام مصرف مولتی ویتامین، خوب و سالم غذا بخورید. زیرا جذب این مواد در بدن بهتر است.

انواع مکملهای بارداری

  طبق گفته موسسات ملی بهداشت و مراقبت (نیس)، زنان باید روزانه 400 میکروگرم اسید فولیک قبل از بارداری تا پایان سه ماهه اول و 20 میکروگرم (800 واحد) ویتامین D در دوران بارداری و شیردهی مصرف کنند. طیف گسترده‌ای از مکمل های مولتی ویتامین در داروخانه‌ها موجود است که برای زنان در مراحل مختلف بارداری توصیه می‌شود.

اسید فولیک

اسید فولیک شکل دیگری از فولات است که در مکمل ها و غذاهای غنی شده مانند آرد و نان برای کاهش نقایص لوله عصبی جنین (ntd) استفاده می‌شود.  یکی از شایع‌ترین نقایص لوله عصبی اسپینا بیفیدا است.  استفاده از اسید فولیک در پیشگیری از ntd کاهش خطر آن را نشان داد.  در دهه 1990، تحقیقات به نشانه‌هایی از اثر محافظتی اسید فولیک در پیشگیری از ntd اشاره کرد.  از آن زمان، اکثر کشورهای جهان مصرف این مکملهای بارداری را توصیه کرده‌اند و برخی کشورها غنی‌سازی غذاهای اصلی با اسید فولیک را اجباری کرده‌اند.

 ویتامین دی

  ویتامین D زمانی تولید می‌شود که پوست در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) قرار گیرد.  این ویتامین نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها دارد به طوری که می‌تواند جذب کلسیم از روده را افزایش دهد.  در سال‌های اخیر نگرانی‌ها در مورد شیوع مشکلات اسکلتی مانند راشیتیسم به دلیل کمبود ویتامین D افزایش یافته است. آمار بریتانیا در سال 2007 نشان می‌دهد که حدود یک سوم زنان بین 19 تا 24 سال دچار کمبود ویتامین D بودند. برداشت‌ها به روشی سیال، جهانی و پراکنده به دست می‌آیند.  زنان این گروه‌ها یا زنانی که مقادیر کمی ویتامین D را جذب می‌کنند باید مکمل ویتامین D مصرف کنند.

کمبود ویتامین D در نوزادان با کمبود ویتامین d مادر در دوران بارداری مرتبط است و ممکن است بر رشد اسکلتی و تشکیل استخوان، تشکیل عاج و جذب کلسیم در نوزادان تأثیر منفی بگذارد.  وضعیت ویتامین D در نوزاد به شدت با وضعیت این ویتامین در دوران بارداری مرتبط است.  گزارش کمیته علمی تغذیه (sacn) که در سال 2015 منتشر شد نشان داد که شواهدی مبنی بر وجود رابطه مثبت بین غلظت ویتامین D در دوران بارداری و شاخص سلامت استخوان جنین / نوزاد وجود دارد.  با این حال، محققان معتقدند که اهمیت فیزیولوژیکی این یافته هنوز ناشناخته است.  سایر عوارض جانبی کمبود ویتامین D در دوران بارداری شامل پره اکلامپسی، دیابت بارداری، زایمان زودرس، کاهش وزن نوزاد و آسم دوران کودکی است.

آهن

یکی از مکملهای بارداری آهن است.  کم خونی متوسط ​​(با هموگلوبین بین 70 تا 90 گرم در لیتر) یا کم خونی شدید (با هموگلوبین کمتر از 70 گرم) با افزایش خطر مرگ و میر مادر و جنین و بیماری‌های عفونی همراه است.  یک گزارش اخیر از 44 مطالعه روی 43274 زن نشان داد که مصرف مکمل آهن می‌تواند کم خونی مادر را تا 70 درصد در طول زایمان کاهش دهد.

ویتامین سی

  گزارشی از 29 کارآزمایی بالینی بر روی 24300 زن در کشورهای کم درآمد و پردرآمد، نقش ویتامین C را در میان اکثر مولتی ویتامین‌ها نشان داد.  بهترین دوز ویتامین C 1000 میلی گرم است.  تاثیر مکمل ویتامین C در پیشگیری از سقط جنین و پارگی زودرس مثانه نیازمند تحقیقات بیشتر است.  ویتامین C جذب آهن را افزایش می‌دهد بنابراین می‌توان از آن به عنوان مکمل بارداری استفاده کرد.

ویتامین E

  گزارشی از 21 کارآزمایی بالینی بر روی 22129 زن در کشورهای کم درآمد و پردرآمد نشان داد که مصرف مکملهای بارداری ویتامین E در دوران بارداری مفید است.

 ویتامین a (a)

 به زنان باردار توصیه می‌شود که مکمل های بارداری ویتامین A را در محدوده مجاز مصرف کنند که اثرات تراتوژنیک ایجاد کند.

 خرید مکملهای بارداری از بی بی دارو

 خرید مکمل های بارداری از بی بی دارو

 داروخانه تخصصی مادر و کودک بی بی دارو با ارائه بستر اینترنتی امن این امکان را به وجود آورده است که تنها با یک کلیک از منزل یا محل کار محصول مورد نظر خود را سفارش دهید. محصول مورد نظر در کمترین زمان درب منزل شما خواهد بود.  مشاوره آنلاین داروخانه در خدمت شما است تا اطلاعات لازم در مورد انواع مکملهای بارداری را به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *